Verzoening tussen Bollywood sterren Ranbir en Katrina onmogelijk

katrina-ranbirEerder deze maand werd gesuggereerd dat Bollywood sterren Ranbir Kapoor en Katrina Kaif weer bij elkaar zouden zijn. De twee acteurs leken het enigszins te kunnen vinden met elkaar op de set van de Bollywood film Jagga Jasoos, maar niets is minder waar.

Ranbir en Katrina schijnen geïrriteerd te zijn door de geruchten dat ze weer bij elkaar zijn. De afgelopen 10 dagen moesten ze elkaar tolereren vanwege de film Jagga Jasoos. “Dat ze samen op de set een scene doen betekent niet dat het ook buiten werk om goed gaat tussen de twee”, aldus een productiemedewerker.

Ook een vriend van het stel ziet een verzoening niet gebeuren.”De geruchten dat Ranbir en Katrina weer bij elkaar zijn is complete onzin! Ze zijn in januari van dit jaar uit elkaar gegaan en van verzoening is absoluut geen sprake. Op de set van Jagga Jasoos wordt geen woord gewisseld, buiten de scenes om”, aldus een vriend van de twee acteurs.

“Ook tijdens evenementen zie je duidelijk dat ze afstand bewaren. Ze waren allebei uitgenodigd door Anil Kapoor voor zijn Diwali-viering. Daar negeerden zij elkaar en bleven beide in hun eigen hoekje en met hun eigen vrienden. Katrina is inmiddels vertrokken uit het appartement dat ze samen hadden en is terug naar haar eigen huis”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.