Dochter van Bollywood actrice Sridevi klaar voor debuut

jahvi-kapoor_640x480_71479455227De oudste dochter van Bollywood actrcie Sridevi is klaar voor haar grote debuut. Jhanvi Kapoor, die vorig jaar haar studie afrondde, maakt zich op voor haar debuut met een film van Karan Johar.

De 19-jarige zou naar verluidt de hoofdrol gaan spelen in de Bollywood remake van de Marathi film Sairat. Producent Boney Kapoor, vader van Jhanvi, bevestigt het nieuws.

“Karan Johar heeft ons inderdaad benaderd met de vraag of Jhanvi klaar is voor een carrière in films. Wij hebben hen allebei onze toestemming en zegen gegeven. Karan heeft recent de remake rechten bemachtigd van de film Sairat, dus het kan zijn dat zij daar haar debuut mee maakt. Maar eigenlijk weten wij niet veel meer.”

Boney voegt toe dat de kinderen van acteurs het altijd moeilijk hebben, omdat ze constant worden vergeleken met hun ouders. “Het zal niet makkelijk worden, maar Jhanvi heeft de focus en concentratie van haar moeder geërfd.”

Karan Johar is momenteel ook bezig met het samenstellen van de cast voor Student of the Year 2. Het kan ook zijn dat hij Jhanvi deel laat uitmaken van deze film.

Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.