Bollywood acteur Tiger Shroff in Student of the Year 2

Tiger ShroffAl sinds het megasucces van de Bollywood film Student of the Year uit 2012 werd gesproken over een mogelijk vervolg.

Enkele jaren later werd het vervolg officieel aangekondigd en werd er druk gespeculeerd over de cast. Bollywood Regisseur en producent Karan Johar wilde graag nieuwe gezichten. Zo weten we dat hij zijn zinnen had gezet op het stiefbroertje van Bollywood acteur Shahid Kapoor, genaamd Ishaan Khattar. Deze jongen werkte recent als assistent-regisseur bij de film Udta Punjab. Maar nu kondigde hij deze week aan dat een van de hoofdrollen zal worden gespeeld door Tiger Shroff. Is Ishaan nu nog in de race voor de tweede mannelijke hoofdrol?

Daarnaast had Karan voor de vrouwelijke hoofdrol Sara Ali Khan in gedachte. De dochter van Saif Ali Khan heeft recent een complete metamorfose gehad. Volgens de laatste geruchten was dit allemaal gepland, omdat zij binnenkort haar grote debuut zal maken op het witte doek. Maar nu bleek ook de kleindochter van Amitabh Bachchan, Navya Naveli Nanda, in de race voor de rol. En zelfs Jhanvi Kapoor, de dochter van Bollywood actrice Sridevi, wist zichzelf op goede wijze te presenteren.

Wie de andere hoofdrollen zullen vervullen blijft een grote verrassing. Student of the Year gaf Bollywood drie nieuwe sterren. Zou dat met het vervolg ook het geval zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.