Gaat Bollywood actrice Sonakshi Sinha volgend jaar trouwen?

SonakshiBollywood actrice Sonakshi Sinha staat bekend om haar entertainende performances en zorgeloze persoonlijkheid. De actrice, die sinds haar debuut het ultieme rolmodel voor vele meisje is geworden, schijnt klaar te zijn voor de volgende stap in haar leven en dit betreft niet een stap in haar carrière.

De actrice, die al enige tijd een relatie heeft met Bunty Sachdev, bevindt zich in de zevende hemel. Sonakshi, die nooit openlijk over haar privé-leven heeft gesproken, wil liever niets onthullen over haar relatiestatus.

Echter, volgens de laatste geruchten, ziet ook haar vriendje een prachtige toekomst voor beide. Hij schijnt haar recent ten huwelijk te hebben gevraagd tijdens hun vakantie. En de Bollywood actrice schijnt ja te hebben gezegd, maar er is wel een maar. Ze wil niet meteen in het huwelijksbootje stappen.

Haar aankomende Bollywood film Akira brengt haar na lange tijd weer terug op het witte doek. Daarna verschijnt de film Noor en heeft ze ook getekend voor de Bollywood film Mubaraka met ex-vriendje Arjun Kapoor.

Sonakshi wilde het nieuws over het huwelijk noch ontkennen noch bevestigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.