Bollywood acteur John Abraham over de status van Hera Pheri 3

john-abrahamEnkele jaren geleden werd het derde deel van de succesvolle Bollywood franchise Hera Pheri aangekondigd. Maar door de recente ontwikkelingen is het vooralsnog onduidelijk of deze film er nog wel komt.

Bollywood acteur Akshay Kumar werd vervangen door John Abraham en Abhishek Bachchan. Nu heeft Abhishek besloten om eruit te stappen, omdat de vertraging hem te lang duurt. John geeft toe dat ook hij nog altijd ‘geen idee’ heeft wat de huidige status is.

“Op dit moment heb ik geen idee wat de status van de film is. Ik weet niet of we er nog mee doorgaan zelfs. Ik denk het niet, maar ik ben daar niet zeker van”, aldus John.

De Bollywood film, waar vorig jaar al diverse scènes van zijn opgenomen, liep vorig jaar vertraging op doordat de producenten in financiële problemen terecht kwamen.

“Firoz Nadiadwala is de juiste persoon om die vraag te beantwoorden. Mocht je een antwoord krijgen, laat het mij dan ook even weten, want ik heb werkelijk geen idee. Hij weet meer”, zegt John lachend.

John voegt toe dat ze inderdaad waren begonnen met de film. “Maar nadat Abhishek besloot te stoppen heb ik hier niets meer over gehoord.”

John geniet momenteel van het grote succes van zijn laatste film Dishoom.

1 REACTIE

  1. Grote succes Dishoom?????

    Wat een aanfluiting die film.
    Al vaker gezegd,bollywood is zwaar gedaald op niveau.
    stop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.