Trouwt Bollywood acteur Salman Khan in november?

salman-bodyguard-sequelAl jaren hopen fans van Bollywood acteur Salman Khan iets te horen over een huwelijksdatum en nu is er eindelijk een datum genoemd. Maar het slechte nieuws is dat we nu een datum en een maand hebben… het jaar van het huwelijk blijft onbekend.

De 50-jarige acteur is Bollywood’s meest begeerde vrijgezel en heeft met trots zijn single-status verdedigd. Het is namelijk niet makkelijk om jaar in jaar uit op een creatieve manier de vragen over relaties, het single zijn en een mogelijk huwelijk te beantwoorden. Op 17 juli werd hij opnieuw ondervraagd.

En zijn antwoord was luid en duidelijk. “Ja 18 november is de grote dag. Al jaren wordt gesuggereerd dat ik op 18 november in het huwelijksbootje stap, maar we weten nog steeds niet in welk jaar dit zal zijn.”

De datum 18 november heeft een speciale betekenis voor de familie Khan. Dat is namelijk de dag waarop zijn ouders, Salim Khan en Salma Khan, trouwden en 18 november was in 2014 tevens de grote dag voor zijn zusje Arpita Khan.

“Er zijn een paar mensen die nu klagen. Jullie hebben geen idee hoe hoog de druk nu is. Ik heb het over mijn moeder en mijn zussen. Ze willen dat ik snel trouw”, voegt hij lachend toe.

Salman heeft op dit moment een relatie met het Roemeense model Lulia Vantur. We zullen het allemaal snel genoeg merken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.