Ranbir Kapoor en Aishwariya Rai Bachchan kunnen goed met elkaar opschieten

aishwarya6De Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil brengt voor het eerst Bollywood acteurs Aishwariya Rai Bachchan en Ranbir Kapoor bij elkaar. De geruchten gingen dat de twee acteurs niet met elkaar konden opschieten, maar niets is minder waar.

“Ik ken Ranbir al jaren. Hij was regie-assistent op de set van Aa Ab Laut Chalen en nu jaren later werken we opnieuw samen. Hij is erg schattig en heeft een geweldig gevoel voor humor. We kunnen heel goed met elkaar opschieten”, aldus Aishwariya.

Deze film markeert tevens de eerste keer dat de actrice samenwerkt met producent-regisseur Karan Johar. Karan zit al jaren achter Aishwariya aan. Hij benaderde haar voor de Bollywood films Kuch Kuch Hota Hai en Kabhi Khushi Kabhi Gham, maar het mocht niet zo zijn. “Kuch Kuch Hota Hai moest ik helaas weigeren, omdat ik toen bezig was met Aa Ab Laut Chalen. Het was de eerste film van Rishi Kapoor al regisseur en ik wilde dat niet verpesten. ”

“K3G ging ook niet door en daarna zouden we samenwerken aan een andere film, maar ook dat kwam niet goed uit. Dit is een goed script en we zijn blij dat we eindelijk de kans hebben gekregen om samen te mogen werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.