Bollywood acteur John Abraham niet klaar voor kinderen

johnabraham_600x450Bollywood acteur John Abraham, die momenteel druk bezig is met de promotionele activiteiten voor zijn nieuwste film Dishoom, zegt dat hij op dit moment geen plannen heeft voor gezinsuitbreiding.

John stapte in 2014 in het huwelijksbootje met Priya Runchal en de gedachte om aan een gezinnetje te beginnen speelt wel steeds meer.

“We hebben er wel over nagedacht. Maar op dit moment kan ik mij alleen maar concentreren op mijn werk”, aldus John.

“Ik heb een voetbalteam te runnen, mijn eigen productiebedrijf en ik ben aan het werk als acteur. Er spelen een heleboel dingen en die nemen veel tijd in beslag in mijn leven”, voegt hij toe.

De 43-jarige acteur zegt dat zijn focus nu ligt om een goede structuur te bouwen in zijn leven. “Zodra je een juiste structuur in je leven hebt, kun je verder kijken.”

Daarnaast is John van mening dat kinderen een grote verantwoordelijkheid met zich mee brengen en dat je er werkelijk klaar voor moet zijn om die verantwoordelijkheid op je te nemen.

“Je kunt niet teveel plannen, maar ik ben van mening dat je pas aan kinderen moet beginnen wanneer je er klaar voor bent om er te zijn voor je kind. Je wilt kinderen om de vreugde van het ouderschap te ervaren en een persoon met veel liefde en zorg wilt opvoeden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.