Bollywood acteur Shah Rukh Khan is geen fan van zichzelf

shah-rukh-khan_640x480Bollywood acteur Shah Rukh Khan, die binnenkort te zien is in de Bollywood film Fan, zegt dat hij geen fan van zichzelf is.

“In het echte leven ben ik niet gek op mezelf. Ik houd niet van mezelf. Als ik blij met mezelf zou zijn dan zou ik niet de personages spelen die ik speel. Dan zou ik mezelf zijn”, aldus Shah Rukh Khan.

“Ik ben geen fan van mezelf. Ik zie mezelf niet zoals anderen mij zien. Sterker nog, ik kijk niet eens naar mijn films. Ik bekijk mijn films alleen op technisch niveau, maar ik heb nog nooit een film van mij op televisie gezien”, voegt hij toe.

De 50-jarige acteur is in Fan te zien in de rol van superster Aryan Khanna en zijn geobsedeerde fan Gaurav. Shah Rukh zegt dat hij zelf niet gecharmeerd is van het woord Fan.

“Fan is afgeleid van het woord fanaat. Het kan ook een negatieve lading hebben. Ik heb mijn fans nog nooit fans genoemd. Zij zijn bewonderaars. We spreken nu over fans, omdat ik de film aan het promoten ben. Persoonlijk ben ik er niet van gecharmeerd.”

Fan is geregisseerd door Maneesh Sharma en staat gepland voor een release op 15 april.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.