Katrina Kaif zwijgt over relatiebreuk met Ranbir Kapoor

Katrina KaifEnkele maanden geleden was er nog sprake van een huwelijk, maar nu behoort dat sprookjeshuwelijk tot een ver verleden. De relatiebreuk tussen Bollywoodsterren Katrina Kaif en Ranbir Kapoor kwam voor velen, ondanks de geruchten, toch als een verrassing.

De geruchten suggereren diverse redenen voor de breuk, maar uiteraard is iedereen ongelooflijk nieuwsgierig naar de werkelijke reden. Katrina is nooit erg open geweest over haar relatie, dus eigenlijk hoeven we ook niet veel meer te verwachten over de breuk. Toch proberen journalisten het uit de actrice te krijgen.

De 32-jarige werd om die reden tijdens de promotionele activiteiten van haar nieuwste Bollywood film Fitoor bestookt met vragen. De actrice zwijgt als een graf, maar geeft toe dat ze haar hart wil luchten.

“Er zijn veel momenten waar je graag openlijk wil spreken over wat er in je omgaat en wat je op dat moment voelt. Maar vanuit mijn persoonlijke ervaring is het beter om niet veel te spreken over je persoonlijke leven en je te richten op je beroep. Laat je werk voor je spreken, want aan het eind van de dag streef je naar respect die je wilt verdienen voor het werk dat je doet en je werk vormt uiteindelijk je identiteit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.