Bollywoodacteur Shah Rukh Khan kijkt uit naar opnames Dilwale

SRKKajolShah Rukh Khan en Kajol Devgn zijn Bollywood’s meest geliefde koppel…onscreen. Beide acteurs komen na 5 jaar weer samen voor Rohit Shetty’s film Dilwale en Shah Rukh hoopt dat ze opnieuw ‘magie’ kunnen creëren op het witte doek.

“Het is erg spannend om weer aan de slag te gaan met Kajol. Ik heb voor het laatst met haar samengewerkt aan My Name is Khan.”

“Zij is mijn liefste en beste vriendin. Ik heb haar niet eens kunnen bedanken dat ze deel wil uitmaken van deze film. We hebben samen aan prachtige films gewerkt. Het is fijn om dat nu samen met Rohit te mogen doen. Als het goed is, beginnen wij in juni met de opnames.”

Shah Rukh en Kajol waren samen te zien in grote hits als Baazigar, Dilwale Dulhania Le Jayenge, Karan Arjun, Kuch Kuch Hota Hai en Kabhi Khushi Kabhie Gham. Ze waren voor het laatst samen te zien in de film My Name is Khan uit 2010.

De opnames van Dilwale zijn echter al in volle gang. Shah Rukh bracht recent een bliksembezoek aan de set waar Varun Dhawan en Kriti Sanon hard aan het werk waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.