Amy Jackson vervangt Kriti Sanon in Singh is Bling

Schermafbeelding 2015-03-11 om 14.07.19Kriti Sanon, die vorig jaar haar grote debuut maakte met de film Heropanti, is uit de film Singh is Bling gestapt. De opnames van de film werden continue uitgesteld en dat botste met de opnames van haar andere film.

“Ik denk dat jullie het al wel hebben gelezen. Ik ben inderdaad uit het project Singh is Bling gestapt. De opnames werden continue uitgesteld en ik kwam in de problemen met mijn andere projecten. Daarom heb ik ervoor gekozen om de film niet te doen.”

Ze voegt toe dat ze heel erg graag deel wilde uitmaken van de film, aangezien dit haar een kans bood om te werken met Akshay Kumar en Prabhu Deva. Maar ze zegt tevens dat ze geen spijt heeft van haar beslissing.

“Het was een gezamenlijke beslissing. De producent en ik probeerden nog van alles en hoopten dat we tot een overeenkomst konden komen, maar daar kwam helaas niets uit. Dus hebben we samen besloten dat ik uit de film stap.”

Actrice Amy Jackson is de vervanger en Kriti zegt dat zij perfect is voor de rol. “Ik ken het script en kan zeggen dat zij precies in het plaatje past. Ik wens haar heel veel succes.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.