Zijn Sidharth Malhotra en Alia Bhatt een stel?

alia-bhatt-sidharth-malhotraTijdens de Student of the Year aflevering van Koffee With Karan uitte Alia Bhatt haar gedachten over Sidharth Malhotra. Alia zei dat Sidharth het type was om mee te trouwen, terwijl Varun een goed vriendje zou zijn. Van een huwelijk is nog geen sprake, maar naar verluidt bloeit er iets moois tussen de twee acteurs.

De twee keerden recent samen terug van een vakantie, maar in tegenstelling tot Varun is de grens tussen passie en publiciteit hier enigszins vervaagd. Alia Bhatt had een grijns van oor tot oor toen ze de fotografen zag staan en ze liet ze gewoon gissen. Ook Sidharth liep gewoon verder zonder vragen te beantwoorden.

Terughoudend zijn is echter niet meer van deze tijd. In beeld zijn is wat telt. De jonge acteurs geven de media precies wat ze willen of het nu wel of niet om een relatie gaat…samen op vakantie gaan, foto’s die ‘gelekt’ worden naar de media en elkaar’s ouders leren kennen. Het voordeel voor de acteurs is dat ze constant te zien zijn en dat maakt de media hongerig naar meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.