Bollywood.nl

Salman Khan introduceert Lulia als zijn ‘vriendin’

SalmanLuliaHet privé-leven van Salman Khan is een veel besproken onderwerp. Nu zijn zusje is getrouwd rest de vraag wanneer Salman in het huwelijksbootje zal stappen. En het lijkt er nu op dat die dag wel eens sneller zou kunnen komen dan gedacht.

Tijdens het huwelijk van Arpita waren Salman en de Roemeense Lulia Vantur onafscheidelijk. De 49-jarige acteur introduceerde haar bij vrienden en familie als zijn vriendin. Een goede vriend van de familie bevestigt het nieuws.

“Ze waren altijd samen. Recent waren er geruchten waar hij gelinkt werd aan Jaqueline Fernandez en Daisy Shah, maar hij is helemaal gek op Lulia. Zij wordt ook door de familie volledig geaccepteerd.”

Salman ontmoette de Roemeense schone in Dublin tijdens de opnames van Ek Tha Tiger. Lulia’s ex Marius Moga hielp Salman de rechten te bemachtigen van een Roemeens lied, dat later in de film Bodyguard werd gebruikt. Lulia en Marius beëindigden hun relatie een jaar later.

Lulia Vantur was in een cameo te zien in de film O Teri. Of ze in meer Bollywoodprojecten te zien zal zijn is onduidelijk.

Er zijn 2 reacties

  1. PK
    Geplaatst op 26 november 2014 om 18:30 uur.

    mooie meid! Het wordt eens tijd dat hij gaat trouwen!

  2. Shukri
    Geplaatst op 17 mei 2017 om 20:50 uur.

    Ik hou van salmankhan hij is knap en hij is lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Het laatste Bollywood nieuws

Bollywood video

Bollywood op Facebook

GoodTimes.Org