“Geen haast om te werken met Kareena”

kareena kapoor en saif ali khanActeur Saif Ali Khan, die zijn vrouw heeft gestrikt voor een cameo in zijn volgende film Happy Ending, heeft geen haast om een volledige film met haar te doen.

“Ik zou graag met haar willen samenwerken, maar er is geen haast bij. Het zou zeldzaam zijn om iedere keer weer met je vrouw te mogen werken. Maar ik vind het mooier om in een andere wereld te werken en vervolgens naar huis te gaan om haar te zien.”

Saif, die laatst te zien was in Humshakals, zegt dat hij zich zeer comfortabel voelde tijdens de opnames omdat het een romantische komedie is.

“Het voelde als thuiskomen, omdat we eerder hebben samengewerkt. Echter, binnen deze ruimte konden we niet opnieuw met hetzelfde komen, we moesten iets anders doen. Raj en DK hebben een geweldig script geschreven met een geweldig gevoel voor humor.”

Over zijn personage zegt hij het volgende. “Mijn personage heeft ex-vriendinnen en te maken met de vele complicaties van het leven. Er is tevens een ander personage, zijn alter-ego … de dubbelrol.”

Happy Ending staat gepland voor een release op 21 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.