Ruzie tussen Karan en Kajol

Karan+KajolKaran Johar en Kajol groeiden samen op en zijn al jaren beste vrienden. Ze werkten ook samen in films als Dilwale Dulhania Le Jaayenge, Kuch Kuch Hota Hai, Kabhi Khushi Kabhi Gham en My Name is Khan. Maar kort geleden is er een kloof ontstaan en de beste vrienden praten niet meer met elkaar.

Tijdens de afsluiting van de Fashion week kwamen de twee oog in oog te staan. In gelukkigere tijden zouden ze naast elkaar gaan zitten en samen genieten van de show. Maar dit keer hebben ze elkaar niet eens gegroet.

Kajol en Karan zaten ver uit elkaar en terwijl andere gasten iedereen begroeten bleven zij zo ver mogelijk bij elkaar uit de buurt. Karan ging in gesprek met Gauri Shinde en Kajol zat rustig aan de andere kant van de zaal.

Wat is er eigenlijk gebeurd? Een paar maanden geleden confronteerde Ajay Devgn Karan in een telefonisch gesprek over geruchten dat Karan nare opmerkingen over de acteur zou hebben gemaakt. Deze beschuldiging werd door Karan ontkend. Dit zorgde voor spanning tussen Kajol en Karan en blijkbaar heeft Kajol de kant van haar man gekozen.

Zal het ooit nog goedkomen tussen te twee ex-vrienden?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.