Het geheim van Aamir’s jonge uitstraling

aamir-khan-lookAamir Khan is onlangs 49 jaar geworden, maar kan net zoveel als elke jongere acteur in Bollywood. De acteur-producent zegt dat dit te danken is aan zijn genen en gezonde levensstijl.

Toen hem gevraagd werd naar zijn jonge uitstraling en fitheid antwoordde de acteur: “Wat moet ik hier nu op zeggen? Veel heeft te maken met mijn genen en dan het feit dat ik gezond eet. Ik weet precies wat ik eet.”

De 49-jarige acteur werkt zich uit de naad wanneer het gaat om zijn personages. In 2008 trainde hij zo hard voor de film Ghajini dat hij niet alleen geen six-pack kreeg, maar een eight-pack. En ook voor de superblockbuster Dhoom:3 werkte hij een jaar lang rigoureus aan zijn lichaam.

De acteur presenteert momenteel het tweede seizoen van de tv-show Satyamev Jayate, dat zich bezighoudt met maatschappelijk relevante thema’s.

2 REACTIES

  1. Wel ik vind dat hij toch wel een jaartje ouder lijkt in Dhoom 3m, je kan een perfecte getrainde lichaam hebben maar wat doe je aan je gezicht? die krijgt toch de sporen van jaartje ouder. Zijn films zijn wel nog steeds goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.