Zonder Big B geen Welcome Back

bigb-70Zonder Amitabh Bachchan geen Welcome Back. Dat zegt regisseur Anees Bazmee. Het vervolg op de komedie Welcome uit 2007 heeft in de hoofdrollen John Abraham, Anil Kapoor en Nana Patekar. Big B zou de rol van een Don gaan spelen en stapt hiermee in de schoenen van wijlen Feroz Khan.

“Het is heel simpel. Zonder Bachchan saab geen Welcome Back. Ik zie gewoon niemand anders in die rol. Dus totdat hij ja zegt, nemen we niets op.” Er is ook nog niemand gecast voor de rol van de zoon van deze gangster.

“We beginnen pas met de casting zodra Amitji ja zegt. De zoon moet op de vader lijken. We zien Abhishek Bachchan niet echt in die rol of we moeten daar later nogmaals naar kijken.

Er waren tevens geruchten dat Anees actrice Rekha zou hebben benaderd voor een rol in de film, maar hij ontkent het verhaal. “Ik heb geen idee waar die geruchten vandaan komen, maar Rekha nog nooit ontmoet.”

En wat zal de regisseur doen wanneer Big B nee zegt? “Dan schrap ik het personage. Wanneer je Amitabh Bachchan in gedachten hebt voor een rol, dan kun je je geen vervanging voorstellen. Wanneer je Lata Mangeshkar in gedachten hebt voor een nummer, dan laat je deze toch ook niet inzingen door iemand anders?”

Wat vind jij? Moet Amitabh Bachchan de rol van Don op zich nemen?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.