Priyanka’s outfit bekritiseerd

Priyanka-PitbullOnline is veel ophef ontstaan over een van de jurken die Priyanka Chopra aan heeft in de videoclip van haar nieuwste single Exotic. Priyanka zou artiesten als Britney Spears, Jennifer Lopez en Katy Perry ‘na-apen’.

De online modepolitie bekritiseert de actrice-zangeres voor de huidkleurige jurk met pailletten. Door de jaren heen zijn verschillende popdiva’s gespot in een soortgelijke outfit.

Het begon in 2004 met Britney Spears (duidelijk de trendsetter hier), die de look iconisch maakte in haar videoclip Toxic. In 2010 was Katy Perry tijdens een awarduitreiking te zien een soortgelijke jurk.

In 2011 was het Jennifer Lopez die tijdens een awarduitreiking een huidkleurige bodysuit droeg voor een optreden met niemand minder dan Pitbull. En ook de Britse actrice-zangeres Amanda Holden raakte geïnspireerd door Britney door te verschijnen in een jurk met pailletten tijdens een evenement.

Wat vindt jij van Priyanka’s outfit?

4 REACTIES

  1. Ik vind de outfit van priyanka chopra dat het leuk staat bij haar daar ziet ze echt super mooi uit en haar stem is super mooi

  2. njaaa ze ziet er geweldig uit en Priyanka heeft haar eigen stijl. Ze zou niemand na doen

  3. Het staat haar geweldig! Men moet gewoon niet zeiken! De wereld draait niet om die tuthola’s die denken dat zij het beter weten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.