Naamloze Bachchan baby krijgt naam?

De brandende vraag vanaf het moment dat het meisje ter wereld kwam wordt wellicht binnenkort beantwoord. Het lijkt erop dat Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan nu eindelijk een naam hebben gevonden voor hun eerste kind, dat vier maanden geleden op 16 november 2011 werd geboren.

De baby werd door de media omgedoopt tot Beti B. Deze naam werd ook door vader Abhishek aangehouden wanneer hij tot de media sprak. Maar het lijkt erop dat het verlossende woord er eindelijk is.

De Bachchan familie heeft zelf nog niets bekendgemaakt, maar een Indiase krant wist te melden dat de naam Aaradhya Bachchan drie dagen geleden werd geregistreerd. Tenzij er in Mumbai nog een Bachchan familie rondloopt, die recent de trotse ouders zijn geworden van een meisje, kunnen wij niet anders dan te concluderen dat dit de naam is van het meisje.

Het is nog echter afwachten op een bericht van Abhishek of vader Amitabh.

13 REACTIES

  1. Ik ben het eens met Jemoeder. ze hebben zeker aandacht tekort.
    Abishek is een FLOP actor. Jammer dat er alleen maar kinderen van actors nu in filmen verschijnen waarbij onbekend talent geen schijn van kans hebben. Abishek je hebt een prachtige vrouw maar zonder je BIG B en je vrouwtje stel je echt niks voor.

  2. Sunita, waarom in God’s naam al die haterige opmerking tegen AB als de pers hun overal volgd kunnen hu toch niks doen. SRK wordt zelf gevold in de WC wat kan hij dan doen.Bovendien als kinderen van acteurs de film wereld willen gaan kan de ouders toch niks doen.Neem een voorbeeld van je zelf als jij een kind was van bekende stars zou jij aan de rest denken?????.
    Ik heb nooit iem. in mijn leven uitgehaald laat iedereen z’n gang gaan en doen wat zij willen.Ik kan een hele lijst opmaken van sterren die helemaal geen film achtergrond hadden en nu wereldpopulair zijn. verder weet ik dat jij het goedbedoeld hebt maar laat je echt niet beïnvloeden door anderen.

    no hard feelings friend forever.

    Rahat.

  3. Zo moeilijk is het dan toch ook niet om een naam voor je kind te bedenken??
    4 maanden is wel een beetje te overdreven tochh??

  4. Gelijk heb je een naam bedenken is niet zo moeilijk,vooral een naam als “je moeder” want dat hoor je iedere moment van de dag.

  5. kan allemaal na 4 maanden na 6 maanden…
    nee dat zijn geen aanstellers hoort gewoon zo bij hun klaar punt….geen gekke opmerkingen.

  6. Ik vind het wel een beeeetje overdreven, dat het kind na 4 maanden nog geen naam heeft.

    Dat het iets met het geloof te maken heeft slaat ook nergens op.
    Doen andere Hindu’s dan niet mee aan hun geloof???????

    Dat van Farahkhan is ook aandachttrekkerij, want zij is moslim en moslims hoeven niet te wachten op een pandiet of maulvie.

    Hetzelfde met moeran. Dat gebeurt bij de hindu’s ergens in de 8ste of 9de maand, want dan pas begint het kind met vast voedsel.

    Tegenwoordig beginnen kinderen met vast voedsel als ze zes maanden zijn.

    En wat ga je een meisje hoofdje scheren, als ’t kind al 9 maanden is, een jongen zou ik zeggen o.k. het is een jongen.

    Moslims scheren het hoofdje binnen 2 weken, sommigen doen het ook later.

    Dus dit soort flauwekul heeft niets te maken met geloof en of cultuur, de mensen doen gewoon waar ze zin in hebben.

    p.s. in India geven ze een naam of namen als ze “naamkaran” doen.

  7. Maar dat kind moet toch geregistreerd staan in die gemeente daarzo? owwhh neee, dit zijn sterren dus dat mag dan vast wel-____-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.