Wie krijgt de vrouwelijke hoofdrol in Dhoom 3?

Nu bekend is gemaakt dat Aamir Khan één van de hoofdrollen is in de film Dhoom 3, begint natuurlijk meteen de zoektocht naar zijn wederhelft. Wie gaat het worden?

Overal op internet zie je verschillende namen de revue passeren. Katrina Kaif, Freida Pinto, Deepika Padukone en Priyanka Chopra. Allemaal worden ze getipt als wellicht de vrouwelijke hoofdrol naast Aamir. Wie zal het zeggen? Maar op dit moment wijzen veel vingers in de richting van Priyanka Chopra.

Volgens de laatste berichten geeft Aditya Chopra de voorkeur aan Priyanka. “Yash Raj Films heeft een goede ervaring met Priyanka. Daarnaast heeft Priyanka de glamoureuze uitstraling en sex appeal die bij de rol past. Aditya is ervan overtuigd dat zij perfect is voor de rol”, aldus een insider.

De vrouwelijke hoofdrol in Dhoom 3 is een fysiek zware rol, vanwege de vele actiescènes, en getuige Priyanka’s ervaring in Don en Drona moet dat voor haar geen enkel probleem vormen.

Aamir bemoeit zich ook erg graag met de casting van zijn films, dus het kan zomaar zijn dat hij iemand anders op het oog heeft. 

En wie vind jij het meest geschikt voor de rol?

14 REACTIES

  1. Katrina tegenover Aamir?! Ik dacht het niet. Dat zou ze echt niet aan kunnen. Ze zou steeds weer `make-up op willen zetten`, net als in Tees maar khan.

    Ik denk dat het Priyanka of Kareena wordt. Aamir heeft ook al geacteerd met Kareena.
    Maar maakt niet uit wie het wordt, het wordt toch een hit.

  2. Padmini vind ik ook niet passen hoor, ze is ook mooi, maar kan ook niet acteren, netzoals Katrina Kaif

  3. Hahaha jullie zijn echt grazzy. He maar pp. Waarom mag je srk niet? En ik mag aamir niet zooveeel als hij moet kiezen dan KANGNA RANAUT! (Mijn mening)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.