Shilpa Shetty en Hugh Grant samen in film

Bollywood - Shilpa Shetty en Hugh GrantBollywood actrice en winnares van de Celebrity Big Brother, Shilpa Shetty, zal naar alle waarschijnlijkheid binnenkort samen met hartendief Hugh Grant te zien zijn in een klassieke romantische komedie.

Oprichter Sheeraz Hasan van www.hollywood.tv verteld: “Er wordt een script speciaal geschreven voor Shilpa Shetty en Hugh Grant. Ik verwacht dat het een succes gaat worden. De twee sterren kijken er erg naar uit om te gaan samenwerken. Shilpa zal Hugh Grant in Londen ontmoeten en daar de Notting Hill-achtige film bespreken.”

Verder verteld Hasan over film: “Het verteld het verhaal van een succesvolle, charmante maar verlegen Bollywood diva die maar niet haar grote liefde kan vinden. Totdat ze gaat samenwerken met een producer die haar een filmcarriere beloofd in Engeland en Amerika. En uiteindelijk springt er een vonk tussen deze twee over.” © Bollywood.NL

13 REACTIES

  1. Aaaaaaaah!! I LOVE HUGH GRANT!!! Die gast is geweldig!! Leuk voor Shilpa zeg..
    Ik denk dat het een hele leuke film gaat worden.

  2. aaah wat leuk man!!!
    wil die film wel eens zien lijkt me leuk!!
    ja Rajivie ik denk dat ze door die big brother ook aanddacht wou en beroemd wou worden DENK IK !!
    maar aj het is wel gelukt.

  3. Oeh! Lijkt me echt erg leuk! Hugh Grant, Notting hill-achtige film, Shilpa Shetty… perfecte combinatie, toch?

  4. WE krijgen bijna nooit een nieuws over Priyanka Chopra op deze site, waaaaaaarom eigenlijk? zijn juillie anti-Priyanka????

  5. laila@@

    leg me aub uit waarom een film maken in hollywood een misdaad is jesus eerst zaten se achter aishwarya en nu haar, mens laat se tog dit is wat se willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.