Voorbereiding Miss India Holland Verkiezing in volle gang

Miss India HollandDe voorbereidingen voor de Miss India Holland Verkiezing 2006, zijn in volle gang. Met nog minder dan een maand te gaan is het op zaterdag 3 juni zover: de vierde jaarlijkse Miss India Holland Verkiezing. De verkiezing van dit jaar heeft als thema ‘The Magic of India’. De invloed van India groeit in rap tempo in Nederland en dan niet alleen onder de noemer ‘Bollywood’. Het lijkt wel magie. En deze magische werking brengt de organisatie ook graag tot uiting tijdens het evenement. Na het succes van vorig jaar, waarbij de opbrengst circa 5.000 euro was, zal er ook dit jaar een veiling en loterij gehouden worden om de goede doelen te ondersteunen.

8 REACTIES

  1. ik hoop dat preity zinta het word zij word het echt omdat zij een model was toen ze nog 12 was en toen was heel er lelijk en nu mooi ze gaat echt winnen plaats van ashwarya rai gaat preity zinta winnen

  2. Hey Samantha, ik vond je damn good. Je sari was erg mooi. Je avond kleding vond ik stijlvol en gelukkig niet bling-bling. Je dans kleding was prachtig en je dans uitvoering was subliem. Ik ben onder de indruk van jou. Jou antwoorden en jou uitstraling vond ik prima om Nederland te vertegenwoordigen. Good luck.Een van de bewonderaars.Hopelijk zien wij je weer eens.

  3. maar aish preity en rani ect gaat het toch niet om of wel dacht dat t ging over meisjes hier en niet die actrices

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.