Peter André op IIFA Bollywood Awards

Peter André op IIFA Bollywood AwardsOp de tweede dag van de IIFA Bollywood Awards, welke gehouden wordt in Macau (China), was er gisteren een speciale modeshow onder de naam ‘Fashion Extravaganza’. Daarbij werden creaties van diverse Indiase modeontwerpers getoond. Een speciale rol was weggelegd voor de Britse zanger en presentator Peter André. De zanger van bekende nummers als ‘Mysterious Girl’ en ‘Kiss The Girl’ kwam voor het eerst na vijf weken weer in het openbaar. Vorige maand maakte hij namelijk bekend dat hij van zijn vrouw, pin-up model Jordan, gaat scheiden. Peter André raakte toen in een dip, maar maakte dat gisteravond weer goed door een wervelend optreden te verzorgen.

3 REACTIES

  1. Peter Andre!! leuk….maar hadden ze echt geen betere artiest kunnen vinden? Ik bedoel deze gast blijft alleen in de picture vanwege ordinaire ex Jordan!
    Hij is sooo ’96. Ze hadden gewoon iemand moeten kiezen die nu op dit moment erg hot is in de westerse wereld.

  2. aan zeepbel: hahahaa jazeker heb je gelijk maar je vergeet dat iemand die hot is in de westerse wereld dus de echte sterren, die gaan niet optreden bij een bollywood award lollll. denk je nou echt dat de organisatoren het leuk vonden om een gozer uit te nodigen die maar een liedje had in zn hele trieste cariere? tuurlijk niet, ze moesten wel want als je a niet kan krijgen ga je naar b en ook als b te hoog is ga je naar c etc. en deze mafkees andre is letter z hahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.