Kylie Minogue met Akshay in Mumbai

Bollywood : Kylie Minogue met Akshay in MumbaiEind vorig jaar kon je hier al lezen dat de beroemde Australische zangeres Kylie Minogue meewerkt aan de Bollywood film ‘Blue’. Kylie Minogue neemt een nummer op met de eveneens bekende Bollywood muzikant AR Rahman. Omdat de producers van de film ook graag wilden dat Kylie te zien zou zijn in de videoclip, vertoeft zij momenteel in Mumbai waar zij bezig is met de opname.

Kylie speelt zichzelf in ‘Blue’ en is te zien in een scene met Akshay Kumar en twee liedjes met Sanjay Dutt, Lara Dutta en Zayed Khan. Ter kennismaking was de popster afgelopen week te gast bij het echtpaar Twinkle en Akshay, waar zij gezamenlijk lunchten in hun huis aan het strand.

Tijdens haar bezoek gaf Kylie toe dat ze het project heel spannend vindt. “Ondanks het feit dat ik heel m’n leven professioneel heb gezongen en geacteerd, is het dit keer toch echt anders. De technische aspecten zijn hetzelfde maar het feit dat de nummers niet worden gemaakt voor een album maakt het apart. Ook Rahman vind ik geweldig, hij is zo relaxed en kalm waardoor het heerlijk is om met hem te werken” aldus de popster tegen verslaggevers.

10 REACTIES

  1. Alle films van Akshay zijn leuk dus deze moet het ook wel zijn. Akshay is de bom.. GO KINNG

  2. […] we eerder al meldde was superster Kylie Minogue de afgelopen tijd druk bezig in Bollywood. Deze activiteiten voor de […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.