Heeft Bipasha haar borsten niet betaald?

Heeft Bipasha haar borsten niet betaald?Velen weten al dat Bipasha Basu haar borsten heeft laten vergroten. Dit is weliswaar al 4 jaar geleden gebeurd, maar nu blijkt dat de Bollywood babe nog steeds niet heeft betaald voor deze borstvergroting. Het schijnt dat de kliniek van de arts die verantwoordelijks was voor de ingreep, haar al verschillende keren heeft gebeld en eraan heeft herinnerd.

Maar tot de dag van vandaag heeft de kliniek nog geen cent van haar gezien. Ook al had ze zich ingeschreven met de nickname Susan Noodhah, iedereen in de kliniek weet zeker dat het Bipasha was en dat ze twee dagen in de kliniek is gebleven. Ook zagen ze dat er veel veranderd was toen ze de kliniek verliet. Volgens de behandelend arts Dr. Gupta, is de ingreep uitgevoerd in goed vertrouwen en was niet te verwachten dat een bekende Bollywood actrice uiteindelijk niet zou betalen.

59 REACTIES

  1. Ik vind dat bips gewoon moet betalen. Ze kan het niet maken om niet te betalen. Dacht ze dat ze niet achter haar nickname zouden komen???

  2. wahahahahhahahahaaha die waren plat man!!!!!

    dit had ik niet van haar verwacht! dat ze niet zou gaan betalen

  3. sooo dit had k dus egt niet verwacht van haar so dom ze moet het betalen ze heeft egt wel genoeg geld ervoor om het te betalen

  4. Bipasha Basu moet betalen, ze is zo rijk, ze wou graag grote borsten maar betalen wilt ze niet. Wat een dief is ze een trut. Mensen die rijk zijn, zijn bang om geld uit te geven.

  5. Bipasha Basu, hoe kan ze dit maken, mooi wilt ze wel zijn maar betalen wilt ze niet. Ze wilt alles in haar eigen zak houden. Hoe diep kun je zakken, ze moet zich schamen ze denkt echt dat ze alles kan maken.

  6. hahahahaha wat een bla verhaal!! vergroten= betalen! niet betalen= niet vergroten. had ze nou gewoon betaald had ze nu niet zo voor schut gestaan en kom op BIPS met al die films die je maakt kon je dat bedrag toch wel betalen????

  7. Hallo ze meopt gewoon betalen de dokters doe er ook moeite mee en ze heef tzo veel geld dat ze in haar geld kan zwemmen dur wat zit ze op te wachten een uitnodiging weddena ls ze niet betaalt dat ze naar de rechte moet en dan moet ze wel betalen

  8. Oke…borstvergroting vind ik al zo nep..maar dat je er niet voor betaald is wel heel erg triest!

  9. Strx is dit allemaal gelogen aahhah.
    JUllie moeten niet altijd alles geloven.
    Zijn jullie er bij geweest nee
    de pers nee
    duss shut up.:P

  10. ahahahah
    mensnen deze is echt goe dik zou me schamen mensne sleep haar lekker voor de rechter joh

  11. Die thee zakjes waren uitgedroog,jammer dat de arts geen geld van haar heeft.Betalen en plus rente.

  12. snapen jullie niet ze betald niet dat iedreen achter komt dat ze haar borsten heeft vergroot dan zal ze wel betelen

  13. Dames en Heren,

    Hoe kunnen jullie zo iets laag en goedkoop denken van haar,even goed nadenken
    In alle Aziatische landen inclusief India als je een operatie gaat uitvoeren moet, en is ook verplicht dat jij 75% van de kosten vooraf moeten betalen.Als je 75% al voldaan hebt wordt daarna de operatie verricht.Dus voordat men alles over de balk gaat gooien mensen toch denk eerst goed na in God’s naam voordat je gaat reageren,en de vreemste dingens uiten over iemand die jullie totaal niet kennen. Want het komt zo goedkoop over.Wij leven in Europa ( gelukkig wel )hier is alles anders dan in arme landen.
    Ik weet zeer zeker dat dit opgeblazen is kan niet anders.

  14. HAAH NOG GROTER DOE NOG EEN BORST VERGROTING ZODAT ZE 5 METER GROOT ZIJN HAHAHAHAH EGT SCHAAMTELIJK HIH

  15. ik vind dat zij die geld moet gewoon betalen anders moet zij die borst vergroting niet moest doen als zij niet kont betalen het is gewoon een schaande

  16. ik weet niet waarom ze een borstvergroting wou had ze niet moeten doen maar ej het is niet zo belangerijk dus ik zit er vooral niet mee
    xxxN

  17. Omdat ze kleine Boops had weetje wel daarom doen de meeste mensen een BORSTVERGROTING!!! come on peepsz .
    Trouwens jullie zeggen wel geef die borst maar terug maar ze kan moelijk die blubberding terug geven zo van hea ja hier blub je mag hm hebben whtever dat kan niet denkken is dat zo moeilijk & wat moeten die artsen met bips blubber borst ophangen boven hun bed?

    denk denk denk ik weet is moeilijk voor sommige van hier.
    tsja niet iedereen kan even knap&slim&intelligent& mooier dan mooi als mijn zijn.

    Ik heb geen kapsones maar..is egt de harde warheid.
    Ik heb gwoon ZELFRESPECT.

  18. als ze niet kan betalen moet ze gewoon ze weer haar borsten terug geven hahahaah togggg

  19. zij is echt een goedkope trut …ik mag haar niet..zomaar dump ze john de hotste sexy acteur..enne kant wel goed..maar hoe durft ze met mooie lekker prachtige cristiano ronaldo te zoenen..how dear she……………….

    en bipasha betaal gewoon je siliconen borsten….
    geen ashwariya na doen heh zij is gewoon puur natuur
    maja

  20. ik denk echt niet dat bips een borstvergroting heeft ondergaan…….

    en waarom zou ze niet betalen, weet je hoe rijk ze is??????????????????????

  21. So what als het niet heeft betaald.. lekker belangrijk..
    Misschien heeft ze wel een goede reden. Die pl. chirurgen hebben geld zat. Trouwens het kan zijn, dat ze niet tevreden is betreft haar behandeling..

  22. […] voor een perfecte ‘look’. Eerder werd al bericht dat Bollywood actrice Bipasha Basu een borstvergroting heeft ondergaan. Onlangs heeft actrice Rakhi Sawant tijdens een tv interview onthuld dat ze haar […]

  23. […] chirurgie voor een perfecte ‘look’. Eerder werd al bericht dat Bollywood actrice Bipasha Basu een borstvergroting heeft ondergaan. Onlangs heeft actrice Rakhi Sawant tijdens een tv interview onthuld dat ze haar […]

  24. Omg, alleen omdat je denkt dat ze haar borsten niet heft betaald denk je gelijk al dat ze gierig is?
    Tsjaah

  25. tjoerie wat is dit mangg als je et laat doen dan kan je et tog ook gaan betalenn?? nehjaa ze is wel een mooie vrouww.. ma togg..

  26. WAT EEN GELUL ZEG IK BEDOEL HALLOOO IS TOCH HAAR EIGEN PROBLEEM HEEFT DE PAPPARAZZI ER WAT VAN?IS HAAR LEVEN EN HAAR PRIVACY DUS ZE MAG ALLES ZELF BESLISSEN OF ZE NU BETAALD OF NIET NIET ONS PROBLEEM TOCH?(;)MAAR ZE IS WEL MIJN VOORBEELD HEEL MOOI(:):

  27. waarom doet ze dat haar borsten vergroten. Ze had togg al super grote of niet. En dat zij het niet betaald dat snap ik niet en is super raar ze is togg rijk nou dan en ja of betalen of naar de rechter. Jeetje ik d8 al wrm heeft ze zulke grote???

  28. en umm.. LEONARODICAPRIO-SHRK FAN….. wat kan jou nou schelen wat wij schrijven en over onze meningen als het haar zaken zijn dan zijn dit onze zaken dit is iets om meningen te schrijven over wat er gebeurt is en niet om iemand anders mening te beordelen duss hou zelf er mee buiten oke!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.